2 Haziran 2011 Perşembe

Yaz Bitmeden Gel...


Geçen yazım bol sorunlu ve çalışma tempolu geçtiğinden pek birşey anlamadım. Bu yaz’ı garantiye almak için üşenmedim liste yaptım.

■Haziran ayın’da brövesini alarak Citta Slow oluşumuna katılan ilk ada olan Gökçeada’yı ziyaret etmeli.
■Küçük oteller kitabı’nın 2011 baskısında özellikle Ege’de eklenmiş şahane otel ve pansiyonlar var. Haftasonlarını değerlendirmek için keşfe çıkılmalı.
■Son senelerde İstanbul’da pek çok şarkıcı ve grubu dinleyebiliyoruz. Ama bu sene hangisine gideceğimizi şaşırabiliriz. Amy Winehouse’dan Moby’e kadar çok geniş bir tercih listesi var önümüzde. Hatta başlangıç Interpol konseri ile şahane oldu diyebilirim.
■Bu sene 18. düzelenen İstanbul Caz Festivali’nin programı kaçırılmayacak kadar özenle hazırlanmış. Tribute To Miles (Marcus Miller, Wayne Shorter ve Herbie Hancock ) en favori konserim festival içerisindeki.
■İstanbul’da kaldığımız haftasonlarında Prens Adaları en yakın kaçış noktası. Üstelik konaklama içinde alternatfiler çoğaldı.
■İş çıkışı en yakın deniz kenarına koşup uzun akşam yemekleri eşliğinde bol sohbetli gün batımları.
■Benim için yaz Ayvalık-Cunda-Assos-Kaz dağları-Karaburun-Urla-Foça olmadan olmuyor. Hepsinin içerisinde olduğu Kuzey Ege turu en son ve en çok istediğim.

Bol gülmeli, gezmeli, keşfetmeli, denizin tuzunun gözümüzü yaktığı bir yaz olsun…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder