8 Nisan 2011 Cuma

Yine Haftasonu, Yine Yağmur

Geçen haftasonu festival filmlerine yetişmek için yağmurla ciddi savaş verdim. Dün güneşi görüp tamam haftasonu iyi olacak derken sabah haberlerde haftasonu yeni bir yağışlı havanın bizi beklediğini okudum ama yine de haftasonu etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor.

◦Pera Müzesinde Frida Kahlo ve Diego Rivera sergisinin bitmesinden hemen sonra dün 2 yeni bir sergi başladı. İlki İhsan Kemal Karaburçak sergisi 7 Temmuz’a kadar ziyaret edilebilinir. Diğeri ise Temelde İnsan Çağdaş Sanat ve Nörobilim sergisi. Aynı şekilde bu da 7 Temmuz’a kadar devam edecek. Pazar günü Karaköy’de keyifli pazar kahvaltısından sonra Pera müzesi yürüme mesafesinde.
◦Opera seviyorsanız bir de teknolojinin nimetlerinden faydalanmak isterseniz Cinebonus Kanyon sinemalarında Carmen, Bizet RealD 3D gösterime girdi bugün itibari ile. Değişik bir tecribe olabilir. Sinemada 3 boyutlu opera.
◦Tiyaro Krek’in sahneye koyduğu şahane oyunları Güzel Şeyler Bizim Tarfta’yı seyretmek isterseniz bugün ve yarın Santralİstanbul’da. Ayrıca Öykü Karayel performansıyla 2010- 2011 TEB ’Genç Yetenek’ ödülünü aldı. Biletler Biletix ve Krek gişede. Detaylı bilgi içi 0212 3117824
◦Kanyon da Caz Havası devam ediyor. Bu Pazar Emir Ersoy Projecto Cubano feat Ayça Varlıer. 13:00 de başlıyor konser kahvaltı sonrası kahve eşliğinde caz pek keyifli oluyor.
◦Eğer hala gitmediyseniz ve gençliğiniz 90′lı yıllara denk geliyorsa bir de üstüne Kadıköy’de büyüdüyseniz KAybedenler Kulübü tadından yenmeyen bir. Standart üstü bir senarya, iyi oyunculuklar nokta atışı yapılarak seçilmil müzikleri eşliğinde bitmesin isteyeceğiniz bir 2 saat yaşatıyor size.
◦Son olarak tabiki 30. İstanbul Film Festivali tüm hızıyla devam ediyor. Bir çok filme yer bulmak mümkün. İyi seyirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder