25 Mart 2011 Cuma

Dünya Saati, Kanyon da Caz ve Dahası…

*26 Mart Cumartesi günü saat 20:30-21:30 arası Dünya’da milyonlarca insan gezegenimiz güvenlik harici aydınlatmlarını 1 saatliğine kapatacak. Dünya saati Avustralya’da 2.2 milyon birey ve 2000′den fazla işyerinin iklim değişikliğiyle ilgili mücadeleye dikkat çekmek için ışıklarını kapatmasıyla 2007 yılında başladı. Bu sene katılımın geçen yılki katılımı olan 128 ülkey’yi geçmesi bekleniyor. Dünyamız için birşeyler yapmak hala elimizde bu da en kolay ve basit yolu. 26 Mart akşamı saat 20:30′da aydınlatmalarınızı 1 saatliğine kapatarak başlayabiliriz.

*Kanyon’un düzenlediği Kanyon’da Caz Havası etkinliklerine bayılıyorum. Bahar’ın göz kırpması ile birlikte bu seneki seri geçen hafta Kerem Görsev ile başladı. Bu hafta sesine ve şarkılarına bayıldığımı Jehan Barbur ile devam ediyor. Jehan Barbur ile güneşli bir pazarı caz dinleyerek tatlandırmak isteyenler 13:00′den itibaren Kanyon’un estirdiği caz rüzgarına kapılabilirler.

*Günlerdir sosyal mecralarde iyi bir pazarlama örneğini gördüğümüz Kaybedenler Kulübü bugün vizyona girdi. Özellike bizim gibi Kadıköy’de okuyup büyüyen 90′lı yılların gençlerine nostalji yaşatacak. Merakla bekliyorum. Caz konserinden sonra gidilesi.

*27-Mart Dünya Tiyatrolar günü. Ne zamandır gitmek istediğimiz ama vakit bulamadığımız bir oyuna giderek kutlayabiliriz.

*Pera Müzesinde ki muhteşem Kahlo&Rivera sergisi için son 2 gün. Görmediyseniz kaçırmayın. Hemen sonrasında Galata Kiva Han’da harika yöresel yemeklerle kendinizi ödüllendirebilirsiniz.
İyi haftasonları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder