3 Ağustos 2010 Salı

ALTERNATİF EGE TATİLİ


Ege'nin en saklı kalmış yerlerinden biri Karaburun. Gittiğinizde zamanın durduğunu hissedebilirsiniz. Çeşme'ye sadece 1 saat uzaklıkta. Gezerek gitmek isterseniz, Urla, Foça, Karaburun rotasını izleyerek alternatif Ege'nin tadını çıkartabilir, şahane yemekler tadabilirsiniz.
Keşfedilmemiş olması nedeni ile 2 tane mavi bayraklı plajı var. Akvaryum ve Bodrum plajı mavi bayraklı, bunların dışında birçok güzel koyu var. Tekne turu yaparak keşfedebilirsiniz. Denize sıfır çok güzel ufak pansiyonlar var. Bir tanesi mutlaka size göre olacaktır. Özellikle Ata'nın Yeri bir plajın kenarına kurulmuş şahane bir mekan. Sabah uyanıp, odanızdan denize bir kaç adımlık yürüme mesafesinden sonra ulaşabilir ve yüzünüzü yıkamak yerine denize girerek güne başlayabilirsiniz. Burada kaldığınız zaman karşılaşacağınız en güzel sürpriz tadına doyulmaz deniz ürünleri yemek olacak. Kendi avladıkları balıklar ile mütevazi ama tadına doyulmaz sofralar kurabiliyorlar. gün boyu sahilde, bahçede tembellik yapıp sadece durmanın tadını çıkardıktan sonra Ege'ye doğru rakınızı yudumlayarak balıkların tadına varabilirsiniz.
Karaburun birkaç günlük kaçış ve sakinlik için en uygun rotalardan biri. Dönüşte sadece Karaburun da yetişen ''Karaburun Hurması'' denilen zeytinlerden de alabilirsiniz. bu sıcaklarda nefes alabilmek ve yaşadığımızı tekrar hissetmek için en güzel yerlerin başında geliyor.

Lipsos Otel Ata'nın Yeri: Ev sahibi Ata - Evren Soyak
Adres Tepeboz Köyü Yeniliman - Karaburun / İzmir
Telefon +90 (232) 735 43 64 +90 (533) 272 79 92
Cep +90 (533) 272 79 92

1 yorum:

  1. IYISINIZ HOSSUNUZ AMA BIRKAC RESIM DAHA KOYABILIRMISINIZ LUTFEN. MEMLEKET COK GUZEL KARDESIMMM.

    YanıtlaSil